Advertisement

Datça Koyları - Datça Koyları : Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Datça Koyları - Datça Koyları : Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.. Datça'nın egeli koylarının en özellerinden murdala koyu, datça ilçe merkezine 38 kilometre. Datça gezilecek yerler yazısında muğla'nın ünlü ilçesi datça'da gezilecek yerler hakkında bilgi edinmek için zaman kaybetmeden Datça gezilecek yerler binlerce yıllık bir geçmişe sahip. Datça'yı ve datça koylarını çok seviyoruz! Taşlık plajının güneyine doğru 1 km gittikten sonra kargı koyu yoluna devam edilmeli.

Datça yarımadasının güneyinde ise, yani akdenize bakan tarafta ise yanyana bükler bulunmakta, bunların bazılarına araba ile ulaşım veya datçadan kalkan günübirlik motorlarla ulaşmak mümkün. Datça'yı ve datça koylarını çok seviyoruz! Datça yarımadası, özel çevre koruma bölgesi olarak ilan edildiği için bozulmamış bir doğaya sahip. Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler. Taşlık plajının güneyine doğru 1 km gittikten sonra kargı koyu yoluna devam edilmeli.

Datça Plajları ve Koyları
Datça Plajları ve Koyları from ciktikyola.com
Datça koyları arasında en sevdiğim yerlerden akvayum koyu. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Datça koyları turumuzun ilk durağı mesudiye köyüne bağlı olan hayıtbükü'ydü. Knidos yolundan sola sapınca çamlar arasından ilerleyen üç km'lik yol mesudiye köyü'ne oradan da iki km daha ilerleyince kızıl bük koyuna çıkılıyor.hayıt bükü ve ova bükü gibi yaz gözdesi. Datça gezilecek yerler yazısında muğla'nın ünlü ilçesi datça'da gezilecek yerler hakkında bilgi edinmek için zaman kaybetmeden Datça'yı ve datça koylarını çok seviyoruz! Datça koyları ve plajları için hazırlamış olduğumuz listede; Palamutbükü, ovabükü, kurubük, akvaryum koyu i̇nsana tekne aldırtacak güzellikteki datça koyları.

Datça'nın akdeniz'e bakan tarafındanpalamut bükü, ova bükü, hayıt bükü azganlı plajı :

Datça'nın en meşhur üç koyunu sırayla ziyaret etmeye karar veriyoruz datça'ya gidip de sakın kargı koyu'nu görmeden dönmeyin derim. Datça güzelliğiyle sizi büyüleyecek enfes koylara ve datça büklerine sahip. Bugün haberlerinde son durum nedir? Datça yarımadasının güneyinde ise, yani akdenize bakan tarafta ise yanyana bükler bulunmakta, bunların bazılarına araba ile ulaşım veya datçadan kalkan günübirlik motorlarla ulaşmak mümkün. Datça koyları ulaşım, datça koyları kamp, sessiz datça plajları ve koyları ile daha birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Datça merkez, çevredeki koylara kolay ulaşımı açısından tercih ediliyor. Badem ağaçları arasından geçip ulaştığınız koy. Binlerce yıllık tarihin şahidi knidos antik kenti, aktur, kargı koyu, ovabükü, palamütbükü, datça'nın cennet koyları, eski datça'nın o güzelim çiçek kokulu sokakları. Datça koyları datça'ya gittiğinizde sizi çam ormanları, sakin plajları, tarihi dokusu ile beraber bu koylardaki huzur ve eşsiz bir tatil sizi bekliyor. Palamutbükü, ovabükü, kurubük, akvaryum koyu i̇nsana tekne aldırtacak güzellikteki datça koyları. Datça koyları turumuzun ilk durağı mesudiye köyüne bağlı olan hayıtbükü'ydü. Datça'nın en güzel koylarından bir diğeri ovabükü. Datça gezilecek yerler yazısında muğla'nın ünlü ilçesi datça'da gezilecek yerler hakkında bilgi edinmek için zaman kaybetmeden

Teknede geçirdiğimiz 2020 yazında en keyif aldığımız koyların başında datça koyları. Her şeyden uzak olup bakir bir doğada kafa dinlemek isteyenlerin, güzel deniz ve temiz havada tazelenmek isteyenlerin gittiği sakin liman. Fotoğrafta görünmüyor ama ağaçların bulunduğu kısımda birçok çadır var. Daha önce yazdığım datça yazımda birgün buraya tekrar gelip görmediğim meşhur datça koylarını ve knidos antik kentini gezeceğimi söylemiştim. Datça koyları ulaşım, datça koyları kamp, sessiz datça plajları ve koyları ile daha birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

Datça Koyları ve Plajları » Datça En İyi 16 Koy ve Plajı
Datça Koyları ve Plajları » Datça En İyi 16 Koy ve Plajı from www.rotamhikaye.com
Datça'yı ve datça koylarını çok seviyoruz! Teknede geçirdiğimiz 2020 yazında en keyif aldığımız koyların başında datça koyları. Palamutbükü, ovabükü, kurubük, akvaryum koyu i̇nsana tekne aldırtacak güzellikteki datça koyları. Binlerce yıllık tarihin şahidi knidos antik kenti, aktur, kargı koyu, ovabükü, palamütbükü, datça'nın cennet koyları, eski datça'nın o güzelim çiçek kokulu sokakları. Ege'nin cennet yarımadası datça'da, yunan adalarını aratmayan sakin ve huzurlu bir deniz tatili hayal edenler için arabayla gidilebilen en güzel 7 plajı keşfettik. Datça'nın en güzel plajları ve koyları. Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler. Burada deniz yaklaşık 2 km kadar karaya doğru girer ve datça yarımadasının en dar murdala koyu.

Datça'nın en güzel plajları ve koyları.

Burada deniz yaklaşık 2 km kadar karaya doğru girer ve datça yarımadasının en dar murdala koyu. Datça'nın egeli koylarının en özellerinden murdala koyu, datça ilçe merkezine 38 kilometre. Palamutbükü, datça yarımadasının en ünlü plajı. Datça koyları ve plajları için hazırlamış olduğumuz listede; Datça'yı ve datça koylarını çok seviyoruz! Datça koyları ve plajlarının masmavi, tertemiz, cam gibi denizi var. Datça karaincir koyu, sığ denizi ile daha çok küçük çocuğu olan ailelerin ve yazlıkçıların tercih ettiği bir koy. Datça koyları datça'ya gittiğinizde sizi çam ormanları, sakin plajları, tarihi dokusu ile beraber bu koylardaki huzur ve eşsiz bir tatil sizi bekliyor. Fotoğrafta görünmüyor ama ağaçların bulunduğu kısımda birçok çadır var. Datça sahip olduğu koylar ve plajlar ile bölge de son derece önemli bir konuma sahip. Datça koyları ve datça plajları. Datça yarımadasının güneyinde ise, yani akdenize bakan tarafta ise yanyana bükler bulunmakta, bunların bazılarına araba ile ulaşım veya datçadan kalkan günübirlik motorlarla ulaşmak mümkün. Datça gezilecek yerler yazısında muğla'nın ünlü ilçesi datça'da gezilecek yerler hakkında bilgi edinmek için zaman kaybetmeden

Datça koyları ve plajları için hazırlamış olduğumuz listede; Datça'nın en güzel koylarından bir diğeri ovabükü. Bugün haberlerinde son durum nedir? Datça'nın akdeniz'e bakan tarafındanpalamut bükü, ova bükü, hayıt bükü azganlı plajı : Datça yarımadasının güneyinde ise, yani akdenize bakan tarafta ise yanyana bükler bulunmakta, bunların bazılarına araba ile ulaşım veya datçadan kalkan günübirlik motorlarla ulaşmak mümkün.

Datça'nın en güzel koyları - Datça Tanıtım - YouTube
Datça'nın en güzel koyları - Datça Tanıtım - YouTube from i.ytimg.com
Datça gezilecek yerler yazısında muğla'nın ünlü ilçesi datça'da gezilecek yerler hakkında bilgi edinmek için zaman kaybetmeden Datça'nın egeli koylarının en özellerinden murdala koyu, datça ilçe merkezine 38 kilometre. Datça ilçe merkezine 35 km uzaklıkta olan koya en yakın yerleşim merkezi cumalı. Datça koyları datça'ya gittiğinizde sizi çam ormanları, sakin plajları, tarihi dokusu ile beraber bu koylardaki huzur ve eşsiz bir tatil sizi bekliyor. Datça'nın en güzel plajları ve koyları. Datça, tatilde sükünet arayanların sığınağı. Datça koyları ve plajlarının masmavi, tertemiz, cam gibi denizi var. Her şeyden uzak olup bakir bir doğada kafa dinlemek isteyenlerin, güzel deniz ve temiz havada tazelenmek isteyenlerin gittiği sakin liman.

Datça güzelliğiyle sizi büyüleyecek enfes koylara ve datça büklerine sahip.

Datça'da ulaşabildiğiniz her yerden denize girebilirsiniz, ben bu sayfamda tatile gelenler için denize girebilecekleri plajlar, koylar ile ilgili bilgi vereceğim. Datça, cennetin yeryüzünde şekil bulmuş hali, datça'da denize girebileceğiniz yerler, datça'daki en tüm bunlar datça dendiği zaman aklımıza gelen şeylerin sadece birkaçı. Datça karaincir koyu, sığ denizi ile daha çok küçük çocuğu olan ailelerin ve yazlıkçıların tercih ettiği bir koy. Palamutbükü koyu ve plajı muğla ilinin datça ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Her şeyden uzak olup bakir bir doğada kafa dinlemek isteyenlerin, güzel deniz ve temiz havada tazelenmek isteyenlerin gittiği sakin liman. Datça yarımadası, özel çevre koruma bölgesi olarak ilan edildiği için bozulmamış bir doğaya sahip. Taşlık plajının güneyine doğru 1 km gittikten sonra kargı koyu yoluna devam edilmeli. Datça merkez, çevredeki koylara kolay ulaşımı açısından tercih ediliyor. Datça kargı koyu merkeze 3 kilometre uzaklıkta ve bu bölgenin cennet koyları arasında yer almakta. Datça yarımadasının güneyinde ise, yani akdenize bakan tarafta ise yanyana bükler bulunmakta, bunların bazılarına araba ile ulaşım veya datçadan kalkan günübirlik motorlarla ulaşmak mümkün. Datça güzelliğiyle sizi büyüleyecek enfes koylara ve datça büklerine sahip. Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler. Palamutbükü, datça yarımadasının en ünlü plajı.

Datça kargı koyu merkeze 3 kilometre uzaklıkta ve bu bölgenin cennet koyları arasında yer almakta datça. Burada deniz yaklaşık 2 km kadar karaya doğru girer ve datça yarımadasının en dar murdala koyu.

Posting Komentar

0 Komentar